Иван и Андрей обвинени в изнасилване?

Иван и Андрей обвинени в изнасилване?

На оргия в Банско Иван и Андрей изнасилили момиче, води се разследване, пишат жълти медии

Млада жена подало жалба в полицията за изнасилване, като за извършители посочила водещите Иван и Андрей.
Така поне писаха жълтите медии. Случило се на купон, организиран от двамата опосуми. Устроили си оргия в Банско, където под въздействието на алкохола и дрогата Иван и Андрей насилили едно от момичетата на партито. В момента тече разследване на прокуратурата срещу двамата опосуми за изнасилване.
Водещите на „Шоуто на Иван и Андрей” обаче категорично отрекоха да има истина в писанията на жълтите медии. Нещо повече – по думите им те дори не са ходили в Банско, пише „24 часа”.
Това не е първият случай, в който Иван и Андрей са набъркани в оргия, макар досега да не са били петнени за изнасилване.
Наскоро двамата гостуваха в предаването на Венета „Горещо”, където Райкова извади кирливите ризи на двамата водещи. Най-мръсно е миналото на Иван, който и сега често се набърква в скандали. Венета Райкова намекна за оргия в луксозен хотел, в тоалетната на който Иван „оправил” известна манекенка. Сексът обаче бил толкова брутален, че момичето било със сцепена уста и се наложило да викат лекар. Какво е правил Иван с манекенката и как се е стигнало до там, водещият не пожела да коментира. Това обаче наведе на мисълта, че двамата водещи не са света вода ненапита.

„Тия винаги са толкова друсани, че като нищо да са изнасили момиче, без да помнят”, коментират зевзеци.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.