Иван Костов и Елена – любов в теменужено синьо

Иван Костов и Елена

Експремиерът на България и съпругата му се запознават преди 43 години. Двамата работят в Слаботоковия завод – София. Седем години по-късно се венчават в Драгалевския манастир, табу по времето на социа лизма. Те са една от най-стабилни те двойки в политиката, силната им любов успява да се справи с всички тежки ситуации.


Иван Костов и Елена имат две дъщери – Мина и Яна, които ги дариха с внуците Иван и Виктор. Депутатът и жена му често се грижат за тях, когато малчугани те са на гости в семейната къща в Драгалевци.Любимото място на семейството е красивата градина. Проектирана е изцяло по вкуса на Елена, но лидерът на ДСБ също се усамотява там, когато има нужда да преосмисли пар тийната стратегия или просто да си почине от тежко пленарно заседание.

Костови са вегетарианци и са категорични привърженици на здравословния живот. Най-известни са с любовта към теменужките, които отглеждат на прозо реца на кухнята си. Политикът и половинката му казват, че когато говорят на цветята, растението расте и цъфти с нежносини цветове – точ но каквато е тяхната любов.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.