Ива Атанасова: Харесвам естествената красота

Ива Атанасова: Харесвам естествената красота

Ива Атанасова е първата българка, спечелила титлата Best Model of The World.

На бляскаво шоу този юли в Античния театър в Пловдив тя беше избрана за номер едно модел в света от международното жури. Красивата варненка пребори момичета от 61 държави.

Сега, освен че трябва да се справя с „политическите науки”, които изучава в Нов български университет, има отговорности и към конкурса. Следващия месец в Турция ще бъде жури на конкурса Best Model, а след това я очакват още международни ангажименти.

– Ива, как се поддържаш във форма?

– Ходя на фитнес три пъти седмично. Това е задължително, за да си поддържам фигурата. Не ползвам никакви специални процедури. Според мене, ако се спортува и се регулира храненето, другото е излишно. Когато времето е по-хубаво, обичам да ходя на езда, това е моето хоби.

– Кога се запали по ездата?

– Отскоро живея в София, по принцип съм от Варна. Като морско чадо повече харесвам морето. В София ми се наложи да приема планината и планинските спортове. Така миналата година за първи път се качих и на кон. Ски още не съм се научила да карам, но конната езда е много приятна – изцяло си в природата и е наистина много релаксиращо. Освен това конят е моето любимо животно. Той е символ на свобода, а и е в кръвта на всеки българин според мен.

– А харесваш ли глезотии като спа и масажи?

– Да, харесвам. Ходя на масажи, но те са по-скоро лечебни. Ходя при един масажист, който намества ставите и връзките. Това не е в никакъв случай релаксиращо, но ходя доста често – поне три пъти месечно.

– Правила ли си си пластини корекции и би ли си направила?

– Не, не съм си правила никакви корекции. A и аз харесвам естествената красота и предпочитам жената да е изцяло натурална. Може би в доста по-напреднала възраст бих се замислила за пластична корекция. В това няма нищо лошо, всяка жена преценява индивидуално.

– А каква козметика използваш?

– За лицето използвам само лек крем, фон дьо тен, балсам за устни и може би руж. Това слагам през деня. Иначе вечер, като излизам, слагам силен грим, но това се случва рядко.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.