Ива Екимова срещу уроците по фелацио

Ива Екимова срещу уроците по фелацио

Новината, че 2000 българки са усъвършенствали уменията във френската любов при руската сексоложка Наталия Кобилкина, предизвика гнева на Ива Екимова. Блондинката побърза да изкаже възмущението си в социалната мрежа Facebook.

„Честито! Току-що направихте тази кобила по-богата с 600 000 (евро или лева, дори не е от значение)! Сами сте си виновни. Продължавам да твърдя, че Комисията за защита на потребителите трябва да се самосезира и да провери сертифицирния “пр…офесионализъм” на тази самозванка. Дотогава всичко е бла-бла! Чувала съм да се говори, че уменията се придобиват в практиката!

При това всеки уважаващ себе си мъж ще ви предостави материал, напълно безплатно,” написа на стената си във Facebook известната пиарка.

Ива Екимова е бясна от идеята жените да вземат платени уроци по френски ласки при Кобилкина, пише в. ‘Монитор“.

„В порнофилмите дават нагледен пример, струва по-евтино и двамата партньори, които гледат, са щастливи и накрая всичко завършва с хепиенд! Почти безплатно! В очакване да се появи д-р Магарев, който да учи мъжете как да правят френска любов на жените!!! Е тогава ще се запиша,” категорична е Екимова.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.