Ива Русинова: Не пия, не пуша, но ходя по мъже

Звездата на дрифта разкрива пороците си

Звездата на дрифта разкрива пороците си

„Аз даже не съм Снежанка, аз съм любовницата на Дядо Коледа. Не пия, не пуша, само ходя по мъже” – споделя пред „България днес” Ива Русинова.

„Моят живот е да се състезавам. Вниманието към мен ме ласкае, но ще се радвам, ако хората оценяват повече това, което правя на пистата, отколкото фотосесиите ми. Зная, че снимките предизвикват интереса на мъжете” – откровена е Ива.

„Не искам да съм просто поредното младо момиче, което е заснело сесия само защото изглежда приятно. В нашето време почти всеки може да застане пред обектива, но въпросът е да има резултат от това, което прави” – казва Русинова.

Тя допълва, че напоследък ходи усилено на фитнес. „С мен се занимава лично известната състезателка и треньорка по джудо и самбо – Ina Black. Ценя много вниманието, което тя ми оказва, и търпението, с което работи с мен – при положение, че съм абсолютен лаик в тази област” – казва състезателката по дрифт.

За Новата година Ива Русинова пожелава на феновете си: „Нека младите хора на моята възраст се амбицират и мотивират позитивно сами, а да не чакат някой да дойде отнякъде си и да ги издърпа напред. Вярно е – трябва и малко късмет, но пък това не означава, че не бива да опитват”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.