Ивена: Подготвям албума си за края на юни

Ивена изгледа на живо концерта на Балканика в София.

Ивена: Подготвям албума си за края на юни
Изпълнителката не бе сред участниците в шоуто, но подкрепи българските си колеги и своята приятелка Джина Стоева, която се представи с песента „Надежда“.


„Не можахме да се класираме за Балканските награди, но на наградите на Фен ТВ – няма да ги пропуснем. Надявам се за там вече да сме готови с всичко, което сме подготвили и да направим една хубава изненада“ – споделя Ивена пред камерата на Signal.bg.

Изпълнителката на хита „Моля за внимание“ е на мнение, че конкуренцията за Балканските награди е доста силна, но пък е категорична, че всеки един от номинираните и наградените заслужава своето място на тази сцена.

„Доста трудно е да се стигне до едни такива награди. Много работа, много труд. Всички изпълнители, според мен, заслужават да се състезават на тази сцена, да получат тази награда“ – на мнение е тя.

Ивена усилено работи по новия си албум, който вече е почти готов. Тя се надява да зарадва феновете си много скоро.

„Аз подготвям новия си албум, имам доста нови неща. Не знам дали ще успея до края на юни с новия албум, но ако не успея ще го оставя умишлено за септември. Надявам се да има доста изненади – подготвям ги“ – разкрива Ивена.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.