Изкуството да подаваш и да четеш сигналите

Сигнали – това са движенията на тяло, показващи заинтересованост към потенциалния партньор.

Изкуството да подаваш и да четеш сигналите

Кой първи изпраща сигнала? Разбира се, че жената. Такъв е и замисълът на природата. Винаги жената избира първа. Тя е филтърът на потенциалното семе. Ефективното комуникиране става по схемата: първият сигнал се изпраща от жената – вторият от мъжа (той отговаря със сигнал и показва, че е забелязал нейния), третият сигнал отново се изпраща от жената – тя потвърждава, че до нея може да бъде достигнато.

Женските сигнали:
1. Докосване – опипва косата си, играе с нея, докосва шията си, играе с накити. Ако тя е заедно с приятелка, то те могат случайно да се докосват една друга.
Жените трябва да знаят: играта със самата себе и бисексуалността винаги са възбуждащи за мъжете.
Мъжете трябва да знаят: често жената докосва тези части на тялото, които подсъзнателно желае да бъдат докосвани от мъжа.

2. Привличане на внимание – честа промяна на позите, жената минава няколко пъти около мъжа, има игрива походка, навежда се, за да вдигне нещо, гълта корема си, изпъква гърдите, оправя дрехите си, начервява леко устните.
Жените трябва да знаят: демонстрирайки себе си, старайте се да мислете колко сте красива и как всички гледат на вас с възхищение.
Мъжете трябва да знаят: ако тя минава покрай вас повече от два пъти, трябва да намерите начин бързо да се запознаете с нея.

3. Поглед на гейша – бърз поглед към мъжа (до 3 секунди), след което тя рязко свежда поглед надолу и встрани; в следващата една минута те отново срещат погледите си.
Жените трябва да знаят: не удължавайте излишно много паузата – не повече от 30-40 секунди между двата погледа.
Мъжете трябва да знаят: когато жената се опитва да изобрази свенливост – значи вие й се харесвате.

4. Смях и по-високо говорене – когато мъжът покаже, че харесва жената, тя започва да се смее с приятелката си и да говори по-високо, за да чуе мъжът за какво те говорят. Също така е възможно момичетата да си шушукат, поглеждайки в неговата посока.
Жените трябва да знаят: най-важното е да не се прекалява със смеха, понякога това отблъсква мъжете.
Мъжете трябва да знаят: ако успеете да разсмее жена, то вече сте с един крак в леглото и

5. Игра с предмети – плъзгане на пръстите нагоре и надолу по столчето на чашата, леко въртене на токчето на обувката, сваляне и слагане на пръстен.
Жените трябва да знаят: умението да използваш странични предмети, за да изпращаш сигнали, е специален вид изкуство. Практикувайте това изкуство с най-различни предмети вкъщи – вземете например лъжица или вилица и опитайте мислейки за секс да си играете с тях.
Мъжете трябва да знаят: най-често жените правят тези движения несъзнателно, когато мислят за секс.

6. Проникване на територията на партньора и намаляване на дистанцията – тя слага чантата си около мъжа или взима нещо от неговата чиния. Навежда се леко, за да му разкаже нещо.
Жените трябва да знаят: с тези действия вие показвате на мъжа, че имате интерес към него и не гледайте учудено, ако той ви покани на гости.
Мъжете трябва да знаят: това вече е активен сигнал, тя сякаш говори: „Вземи ме в твоите ръце“.

7. Показване на шия, подмишници, вътрешната част на ръката. В света на животните, когато партньорът иска да покаже, че е загубил, той ляга и изпъква шията си. Така животното показва на съперника, че може да прави с него каквото си пожелае. По същия начин е и при жените. Когато мъжът е минал успешно всички нейни проверки, тогава тя му показва шията си, като че ли му нашепва, че той е преминал изпитанията и тя е негова. Същото се отнася и за подмишниците и вътрешната част на ръката.
Жените трябва да знаят: показвайки тези части на тяло, вие изглеждате по-слаби и беззащитни.
Мъжете трябва да знаят това!

8. Игра с устни. Има такава фраза: „Когато те гледам, устните ме засърбяват!“. Когато мъжът възбужда сексуален интерес в жената, тя започва несъзнателно да облизва и прехапва устните си, да поотваря уста.
Жените трябва да знаят: колкото повече се опитвате да прикриете това, толкова по-очебийно става то.
Мъжете трябва да знаят: опитайте се да я целунете.

9. Положение на тялото – когато жената харесва мъжа, тогава е насочено към него. Това се отнася особено за колената и дланите.
Жените трябва да знаят: ако искате да покажете на мъжа своята заинтересованост, обърнете колената и дланите си към него.
Мъжете трябва да знаят: ако тя е обърната към вас, това е точният момент да започнете разговор с нея.

10. Най-важният сигнал, който показва, че тя е готова за секс.
Първо условие – наличието на поне 5 от горепосочените сигнали и второ- разширени зеници, леко отворени устни, вълнообразни движения на тялото (тя ту протяга краката си напред, ту навежда тялото), учестено дишане, което става по-дълбоко.
За жените е важно: да направите така, че мъжът да забележи сигналите.
За мъжете е важно: да не изпуснат момента и да бъдат много внимателни и наблюдателни спрямо жените. Именно тогава мъжете много лесно ще отговорят на въпроса: „Какво и кога иска жената?“.

Източник felisima.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.