Изненада! Елена Петрова и Калин Врачански се загаджиха!

Камен и Боряна от „Стъклен дом“ са гаджета и в реалния живот

Камен и Боряна от „Стъклен дом“ са гаджета и в реалния живот

Обичаните български актьори Калин Врачански и Елена Петрова са влюбени не само за пред камерите, а и в реалния живот. Симпатичните Камен и Боряна от „Стъклен дом“ се загаджили преди броени месеци, но все още криели връзката си от близки, приятели и медии, пише в. „Уикенд“.

Причината, поради която акьорите са решили да запазят взаимоотношенията си в тайна, се крие зад факта, че Елена Петрова все още е омъжена за гръцкия богаташ Аристотелис Фотилас. Мълвата носи, че тя се е отдалечила от законния си съпруг, след като опознала Калин отблизо и му се отдала без никакъв свян. Дори се говори, че Врачански е сложил край на дългогодишната си връзка със Силвия заради къдрокосата си колежка.
В началото Петрова била много настоятелна и това стреснало блондина. След това обаче двамата се сближили и започнали да консумират връзката си.

Обичаните български актьори Калин Врачански и Елена Петрова са влюбени

Към края на миналата година актрисата беше щракната в центъра на София да се целува с млад мъж. По-късно се разбра, че той работи като оператор в бТВ, но общата им радост беше мимолетна. Сега Елена е в обятията на Калин, но не е ясно дали не го използва за секс играчка. Тя умее да пази личния си живот в тайна, не коментира с кого излиза и спи. Въпрос на време е да се разбере дали с Врачански нещата са сериозни, или става въпрос за временно увлечение.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.