Изненадка: Алисия стана булка

Алисия стана булка

Фотосесия извади на бял свят желанието на Алисия да се види като булка. Фолкзвездата, която напоследък е коментирана повече с обратите във връзките си, отколкото с развитието на кариерата, работи с много хъс по новия видеоклип към песента си “Той не е за мен”, съобщава Lifestyle.bg. Ефектната блондинка сама пожелала да направи паралелна фотосесия, облечена в бяло.

Няма значение ще бъда ли някога в бяло като истинска булка, откровеничи Алисия. Тя никога не е крила, че вярва в поличби и се старае с жестове и стъпки да не предизвиква съдбата. Да облечеш булчинска рокля наужким си е живо предизвикателство към съдбата, коментират вещи в тайните на тази материя. Гласовитата фолкдива обаче страшно искала да надене сватбените одежди и затова се престрашила да се снима в мечтаната роля. Ставам по-малко суеверна, защо не, отсича Алисия.
Постъпката й е и отговор на клюките, които неспирно омотават иметой в един или друг любовен скандал. Научих се да отсвявам доброто от злото, вече знам кой може да ми бъде истински приятел, признава помъдрялата Алисия. Израснах духовно, споделя тя. Последният слух, в който се появи отново името й, е че със старата й дружка Емануела са се скарали заради турския плейбой Сердар Ортач. Преди време той откупи от Алисия правата над парчето “Ще ти дам” и го включи в албума си. Този път обаче идването му в България било свързано с дуета, който прави с Емануела. Пренебрегнатата Алисия уж се разсърдила, че научава за това постфактум.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.