Изритаха Галина на Азис от еротично шоу

Галина Димитрова, нашумяла около скандалните си снимки от хотелската стая на Азис, е вече нежелана в шоуто на което до скоро беше лице.

Блондинката и по душа, пристигнала на репетициите на ‘The BirdCage Show’ с два часово закъснение и топка коса на токчето си.
Валентин Кулагин, създател и ивент мениджър на House Of Kulagin, бил втрещен от обяснението на Галина, че е закъсняла защото е разресвала прикачената си коса.
Обстановката се нажежила още повече, когато извадила бели бикини, с които настоявала да се появи на сцената.

Кулагин веднага се противопоставил, въпреки че Галина се ползвала със загадъчни протекции от страна на заведението, в което се разиграва случката – „Син Сити”.

‘Много харесвах Галя, дори станахме приятели, но не мога да търпя такава безотговорност, даже да има златен задник. Галина Димитрова ми беше спусната от човек, който я менажира и настоя да бъде в моето шоу. Аз прегърнах идеята, но не мисля да правя повече компромиси с това. Новото лице на шоуто, което засега ще запазя в тайна, е много известна и красива жена и за разлика от Галя е носителка на титлата Плеймейт!’ – коментира Кулагин.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.