Илиян: Искам да запиша дует с Еминем

Илиян: Искам да запиша дует с Еминем

Фолк звездата мечтае за пробив в чужбина

Илиян мечтае за дует с Еминем! „Тупалката“ на българския фолк призна, че мечтите му са много големи и иска да стигне до световния пазар.
Певецът смята, че всичко е възможно – стига да попаднеш на хора, да имаш късмета и да ровичкаш, да търсиш. „Веднага мога да кажа с кой искам да направя дует – с Еминем! Много ми харесва!“, сподели Илиян.

Изпълнителят казва, че все още не се е „озвездил“ и продължава да си е същия земен и готин човек. „Просто съм такъв характер и много се радвам, че не съм се променил. Ще с епостарая и занапред да е така, но според мен щом досега не се е случило, значи няма да се случи – критическият период мина. Може би и голямата практика ми помогна за това, виждал съм и две, и двеста, бил съм между богати и известни хора, макар тогава да не съм бил популярен. Оглеждал съм се и съм гледал да не правя грешките на други колеги, които са се променили“, разказа Илиян пред списание „Нов фолк“. Изпълнителят стана певец на годината за 2010-та на телевизия „Планета“, а сега се надява да триумфира и на церемонията на списание „Нов фолк“. Според прогнозите се очаква люта битка между него и Тони Стораро.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.