Илия Павлов е сред живите, а разстрелът му е сценарий

Илия Павлов

Илия Павлов е жив и се подвизава в Латинска Америка!

Това са твърденията на Ивелина Балчева, която освен, че е международно призната певица, с 18 награди, тя е и в средите на окултното, като дори познава босът на “Мултигруп”. Пишем „познава”, тъй като, както вече съобщихме, тя е на категорична, че Павлов все още броди по Земята и в никакъв случай не е бил убит.
Има редица обстоятелства, които потвърждават думите на таланта. Известно е, че Павлов е погребан в изградена за него гробница в с.Арбанаси, намиращо се до Велико Търново. Той сам посочил къде да бъде гробът му, както ние от РАЗКРИТИЯ.КОМ ви уведомихме. Въпросното място в с.Арбанаси не е какво да е, а е в двора на манастира „Св. Никола”,  поради голямата му религиозност, която имал, колкото и да не се вярва на мнозина.
Дотук историята не се връзва с твърденията на певицата, но веднага се убеждаваме в истинността от казаното, когато споменем, че и местните споделят нейните виждания. Това е така не защото разстреляният е станал от гроба, а защото въобще не е лягал в него. Гробницата била празна, а охраната съблюдавала и пиле да не префръкне край нея.
Сами разбирате защо е нужна охрана на един мъртвец – да го пазят от обществото, то да не разбере, че е всъщност жив.
Цялата актьорска игра по убийството, последвана от церемонията с погребението е много добре отигран сценарий, за който и тези в Холивуд биха завидели.
И наистина има резон, тъй като е всеизвестно, че истинските босове се оттеглят от бизнеса единствено по този начин. За пенсиониране в мафията и дума не може да стане, ето защо най-хитрият начин това да се осъществи, е като се инсценира смъртта му.
И определено не му е струвало много, за да го направи.
След това се появява певицата Ивелина Балчева и съобщава, че Павлов е жив, а за някои се струва фантастика.
Той се подвизава в Латинска Америка, категорична е пътуващата по цял свят Балчева и от там продължава с контрола над бизнеса, но инкогнито.
Мутрите, които виждаме по телевизията и за които се твърди, че са истинските мафиоти, всъщност са само пионки. Те са само за заблуда на държавата, а истинските им шефове ги наставляват дистанционно, така както го прави и Илия Павлов.
В полза на написаното е и факта, че певицата има тайнствени заложби, продиктувани от окултното като тези й дарби се появяват след прекаран инфаркт на крака.

Сега тя се появява, за да разбули една тайна – най-големият бос, които познава държавата, е все още сред живите.

Източник razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.