Ирина Сарачинова: Мъжът ми ме преби

Ирина Сарачинова: Мъжът ми ме преби

Ирина Сарачинова е била натупана здраво от мъжа си Георги още в мига, в който той е разбрал за връзката й с “опосума” Иван.

Избухливият милионер е полудял буквално, че са му сложени рога, разказват близки до бившата двойка.
Самата Ирина намеква за това в свое интервю. Тя заявява, че половинката й я нагрубил жестоко.
“Каза ми страшно обидни думи, имаше и агресия”, казва Сарачинова.
Повечето приятели на съпруга обаче са склонни да му влязат в положението.
“Тя просто му разказа играта, всичките й приказки, че не е била и с двамата едновременно, са лъжи”, коментират близки от обкръжението им, пише „Всеки ден“.

Ирина не смята да прости на Георги за побоя. Той от своя страна говори за нея, без да споменава името й, а я нарича “Мъртвеца”. Подобен развой на нещата явно се очертава и за Иван, защото общи приятели вече са предупредили “опосума”, че Георги се кани да го смаже от бой.

“Момчето е агресивно и много наранено”, казват близки и до двамата. Освен това разполага с пари, за да си позволи да наеме и биячи.

Какво точно работи съпругът на “Най-добрата майка”, не е много ясно. Според Ирина той е финансист. Георги Спасов Сарачинов е син на бивш шеф на заводите “Арсенал”. През февруари Георги кандидатствал в конкурс за началник на митнически пункт Калотина, но не го огряло.

Баща му е Спас Сарачинов е бил в борда на оръжейната държавна фирма “Кинтекс”. Казват, че работи за олигарха Николай Гигов. Очевидно човек с огромни финансови възможности и влияние в кръговете на червените.

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Ирина Сарачинова: Мъжът ми ме преби

  • 26.01.2012 в 11:59
    Permalink

    Трябвало е още по здраво да действа,за да не се изправя тази жена и да води такива морални предавания, нова тв доста се поизложиха.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.