Истината за мъжките мисли?

Истината за мъжките мисли?

Мъжете си мислят за много неща, но малко говорят. Ако искате да ги разберете по-добре, ето няколко начина да разтълкувате неговите сигнали. 

Мъжете помнят красивото

Мъжете дълго помнят жена, която с външния си вид им е харесала. Привлечете вниманието му с някой детайл и бъдете сигурни, че дълго ще ви помни.
От време на време той ще си спомни за някоя /може би и за вас/ и мистериозно ще се усмихне. Това не означава, че той ще ви изневери и затова нямате причина да се нервирате.

Обичат порното

Мъжете обичат жените – и то много. Затова не ги укорявайте, че се наслаждават на порното. Те не мислят за него като жените и могат да си мислят за порно дори и по време на секс. Не си го слагайте на сърце, защото това не означава, че той не ви обича. Само е любопитен.

Мислят си за приятели

Мъжът до вас със сигурност си мисли за приятелите. Ако седи и се смее без причина, вероятно си е спомнил някоя смешна ситуация с тях.

Мнозина мислят за егото си

Мъжете много мислят за себе си. Когато ви каже, че не му се разказва какво му се е случило през деня, знайте, че всъщност иска сам да обмисли някой проблем или се радвай на някой успех. Не се изненадвайте, ако го хванете да си говори сам.

Мисли си за видеоигри

Мъжете обичат да играят видеоигри. Дори и когато не играят, си мислят често за това какво биха направили, за да станат по-добри. Възможно е да се случи той да е абсолютно незаинтересован от разговора с вас, ако вкъщи го чака някоя нова видеоигра.

Не мислят за нищо

Понякога мъжете не мислят за нищо. Изглеждат като зомби, загледани в една точка. Това за тях е начинът да се отпуснат и да прогонят проблемите.

Как да разберем мъжа?

Това, което не знаете, не може да ви обиди. Защо да се нервирате, че той си мисли за някоя порно актриса, след като това изобщо не е важно. Това са само неволни мисли, които не означават, че той не ви обича.

Ако това все пак ви пречи, най-добре е да отвърнете със същото и да отделите време за себе си, заглеждате се в една точка и мистериозно се усмихвате, пише Б92.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.