И Албена Вулева със скандална изцепка на пътя

Скандалната водеща на „Панаир на суетата” Албена Вулева е блъснала човек в центъра на София, пешеходецът се е отървал без сериозни наранявания

Албена Вулева е поредната „звезда” с провинение на пътя. Скандалната водеща е блъснала човек в центъра на София, алармира bliasak.bg. Изданието разполага и със снимки от произшествието. Човекът не е пострадал тежко, за щастие.
И Албена Вулева със скандална изцепка на пътя

Вулева блъснала човек
ПТП-то станало на бул. „Александър Стамболийски”, където блондинката блъснала случаен минувач с колата си. Инцидентът станал вчера и според свидетели Вулева е ударила пешеходеца по невнимание.
Освен в светското издание, единствено в Razkritia.com се споменава за ПТП, причинено от Албена Вулева. Не е ясно защо се пази информационно затъмнение по случая, както и дали е правена кръвна проба за алкохол.
Ако е така, новината ще навреди на рейтинга на новото й предаване „Панаир на суетата”, което и без това не се радва на голям интерес от зрителите.
Това ще е вторият пътен инцидент с главното участие на известна личност. Припомняме, че само преди няколко дни Елена Петрова бе хваната да кара пияна с 1,3 промила алкохол в кръвта. Макар актрисата да не е причинила инцидент и да не е блъснала човек, скандалът, който се разрази, бе грандиозен.
Очакваме развитие и по случая с Албена Вулева.


Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.