И Анелия стана блондинка

И Анелия стана блондинка

Анелия се появи руса и втрещи феновете си, които още не бяха свикнали с червената й грива. Очевидно младата жена се опитва да намери себе си и експериментира с атрактивна визия. Традиционалистите обаче са леко разочаровани – да, изглежда чудесно, но защо трябва да е като всички?

Смуглото лице хармонира по неочаквано интересен начин с русия нюанс, настояват крайните й привърженици. И червеното й отиваше, но сред феновете има хора, които виждат дявол във всяка червенокоса жена на сцената. Брюнетките със сигурност не са на мода, веднага се прави връзка с крайните квартали и това не работи в полза на жена с успешни музикални изяви.
Не е важно как изглежда, ако пее хубаво – щом така се харесва, продължава спорът. Всички тези момичета стават като от матрица – руси, с плътни устни и големи гърди, къде е индивидуалността им, и гласовете им са еднакви, мърморят пък заклетите  критици. Само да не вземе като Андреа да блъска на синьо, грубо приключва дебатът за стайлинга.
Отдавна искам да стана блондинка, опонира самата фолкдива, която показа новия си облик в столичен клуб. Тя обясни, че коафьорът отказал да прави русо директно от гарвановочерната й коса, за да не я съсипе. Наложи се да мина през един междинен етап, затова бях червенокоска, весело обясни певицата. Това било първата й грижа веднага след като се завърнала от ваканцията в Доминикана. Там Анелия се пекла по цял ден на слънце, но не пропуснала нито един от сутрешните си кросове в известния курорт Пунта Кана.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.