И Галка Малка размята голи цици

И Галка Малка размята голи цици

Галка съвсем „неволно” извади циците си на бял свят пред ококорените си фенове в Пловдив

Галка Малка започна да взима пример от фолк певиците и раздруса гола гръд пред ококорените очи на феновете си. Папараци на podtepeto.com успяха да заснемат настръхналите „бомби” на поп изпълнителката, палаво изскочили от оскъдната й рокличка. Галка бе на участие в пловдивски клуб, където показа разкрепостения си нов имидж.
С блестяща къса рокличка – цялата в сребристи пайети, и екстравагантна ръкавица в същия стил, Галка събра погледите на присъстващите в клуба. Гърлата обаче демонстрира не толкова гласови качества, колкото скромно деколте и бельо. Изпълнителката на „Минаваш през мен” грам не се притесни, че й се виждат чаршафите от всички присъстващи. Черните й прашки, слава богу, не се бяха отместили като тези на Преслава.
Затова пък мъжката част от феновете оплакнаха око с малко гола гръд. Досущ като Андреа, Галка съвсем „неволно” извади циците си на бял свят. Така тя открадна коронния номер на фолк дивата да си показва прелестите на всяко участие.Макар че видяха нещо голичко, мъжете останаха разочаровани от гърдите на Галка: „На Галка Малка и гърдите й са малки – като асансьорни копчета са”, цъкаха господата в пловдивския клуб. Те недоумяват защо певицата не превърне тези закърнели израстъци в силиконови бомби. „На всичкото отгоре, тръгнала да ми ги показва!”, възмущаваха се някои мъже на циците на Галка.Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.