И Елена на Берба се тунингова

Дали пък няма комплекси спрямо външния си вид и не се притеснява какви ще бъдат отзивите в медийното пространство

Една от най-големите противнички на силикона Елена Бербатова, реши да измени на принципите си и изду устни. Половинката на Димитър Бербатов е наляла джуките си с хиалуронова киселина, научихме от „България днес”. Изданието публикува и снимки на новата придобивка на футболната съпруга.

Елена обаче е категорична, че силикон в бюста няма да си сложи никога. Всъщност тя бе също толкова категорична и относно допълнителни корекции по лицето и тялото си, но ето, че не удържа на думата си.
Елена е много суетна и винаги иска да изглежда перфектно, затова е направил корекции по устните си, разкрива HotArena.net. Според изданието, половинката на Берба неслучайно отказвала да се появява пред медиите.
Дали пък няма комплекси спрямо външния си вид и не се притеснява какви ще бъдат отзивите в медийното пространство. Корекцията на устните само доказва, че Елена не е доволна от визията си и търси подобрения.

Факт е, че джуките й бяха доста тънки, но според запознати и с корекциите не изглежда по-добре, дори напротив. А както позира на снимката с устни като кокошо дупе, само прилича на поредната кифла, коментират спортни фенове.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.