И Кали ще се жени!

След Лиана и бунтарката на поп фолка Кали минава под венчило

И Кали ще се жени!


Поп фолк дивата Кали готви сватба, пише електронното издание hotnews.bg. Попфолк певицата, която е известна като лошото момиче на фолка, заради бунтарския си характер, изненада всички с новината, че ще се омъжва.
Въпреки непокорния дух и стремеж си да бъде различна от останалите изпълнителки, романтичната мечта да се види в бяла рокля явно е завладяла и нея.
Заедно с половинката си, певицата обмисля плановете за празника, като вече е започнала да оглежда различни места, които според нея са подходящи за събитието.

Като повечето изпълнителки и брюнетката иска да вдигне повече шум около себе си и затова залага на богато и пищно празненство. Освен голямо и помпозно празненство, с което иска да покаже пред всички любовта си, певицата с грандомански размах подготвя и списък на гостите. Въпреки че иска голямо тържество и много подаръци, дивата няма да покани кой да е на сватбата си. Сред гостите се спрягат имената на едни от най-големите гръцки звезди, както и имена не само от фолк гилдията, но и от елита. Дали близкият й приятел Слави Трифонов също ще бъде поканен, засега още не се знае, но със сигурност сватбата така да се планира, че дълго време да се помни.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.