И Невена Цонева се дърпа от Евровизия

И Невена Цонева се дърпа от Евровизия

И Невена Цонева се отказа да участва в Евровизия. Айдълката била категорична и веднага след персоналната покана заявила, че предпочита да пропусне конкурса. Името на Невена бе в списъка на Академиятя с добър брой точки, но гласовитото момиче не прие предизвикателството. Нямам нова песен, опита се тя да изтъкне причини за позицията си.
А после назова директно истинските мотиви: не искам името ми да се забърква в скандали и клюки, предпочитам да запазя добър имидж за феновете си. Според Цонева всеки български изпълнител, който иде на престижния конкурс, после бива оплюван и съжалява. Невена Цонева сподели също пред “Блясък”, че има готови песни, но се въздържа да ги пусне и счита, че върху тях може да се поработи още.
След победата си в конкурса за таланти гласовитото момиче заработи с Вирджиния рекордс, както беше записано в условията на надпреварата. Условията й на работа с компанията обаче не я задоволили и тя решила да скъса с екипа и да си направи собствена продуцентска къща. Разбира се, разтгрогването на подобен договор е свързано със съдебни дела – нещо, което ангажира голяма част от времето и финансовия ресурс на певицата.
От участие в Евровизия вече се отказаха няколко от номинираните родни гласове – Любо, Лора Караджова, ДесиСлава. Гилдията коментира, че кастингът за конкурса у нас се развива истерично и това пречи на хората, които биха искали да се пробват. Ту се говори, че тази година България няма да се включи заради ощетяващия ни регламент, ту се пришпорват нещата, а време за сериозна работа на практика вече няма, критично анализира ситуацията младата Лора Караджова.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.