И Пепа Прашката се уреди с богаташ

И Пепа Прашката се уреди с богаташ
Пепа, която нашумя с песента си „Синя прашка”, забърса богат мъж – пише в. „България днес”.


Изпълнителката от известно време е с непознатия господин и двамата открито се появяват на публични места.Пепа се възползвала от финансовото благосъстояние на половинката си и постоянно искала да пътуват в чужбина. Скоро влюбените гълъбчета заминават на далечна екскурзия в Китай.

Чалга изпълнителката споделила на изгората си, че не иска пари от него за клипове и песни. Жадната за приключения певица предпочитала той да инвестира средства в екскурзии из целия свят.

Мъжагата изобщо не се притеснявал да дава пари за прищевките на любимата си и с охота пръскал пачки за пътувания зад граница – отбелязва още таблоидът, цитира kliuki.bg. Това доставяло истинско удоволствие на Пепа, която споделила пред свои колежки, че хлътвала все повече и повече по новата си тръпка.

Певицата издала пред приятелки, че след пътуването в Китай през пролетта двамата с гаджето й планират екскурзия до екзотична Индонезия. „Моята мечта са пътуванията” – обобщавала накратко Пепа Прашката своята житейска философия, синтезирана само в едно изречение.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.