И Радина Червенова се тунингова

Тв водещата Радина Червенова се подмладява с ботокс терапия

Тв водещата Радина Червенова се подмладява с ботокс терапия

Тв водещата на новините Радина Червена видимо се е подмладила и изглежда по-добре от всякога коментират зрители на БНТ. Телевизионерката е свалила поне десет години от възрастта и изглежда изключително свежа. Според запознати обаче подмладеният й външен вид не се дължи единствено на козметика, а на популярната ботокс терапия, пише електронното издание hotnews.bg.

Червенова, която от доста време води борба с времето, в крайна сметка решила да се подложи на доста агресивна терапия с ботокс, за да опъне бръчките по лицето. Преди на подобни процедури се подложи и колежката й Мира Добрева, която също изненада почитателите си с подмладена визия за новото предаване, което води. Но докато за нея се шушукаше, че е легнала под ножа, за да премахне натрупаните години, то Червенова изглежда е решила засега да не се оставя в ръцете на пластичните хирурзи.

Колеги на новинарката от БНТ разкриват, че новия си външен вид тя постигнала с доста процедури за опъване на бръчките по лицето, очите и шията. Но изглежда корекциите на Червенова удовлетворяват единствено нея. Много от операторите от „Сан Стефано“ 29 се оплакват, че заради козметичните процедури им е изключително трудно да я снимат. “Напълнила се е с ботокс. Направо лъщи на екрана и се чудим как да я снимаме”, разкриват те. Независимо от недоволството им обаче червенокосата водеща прави всичко възможно да скрие издайническите бръчки и да изглежда поне с някоя година по-млада, докато е на екран.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.