Йоана Буковска се съблича за 400 лева

Тарифата на актрисата Йоана Буковска за секссцените в сериала „Под прикритие“ била четири стотачки

Йоана Буковска се съблича за 400 лева
Йоана Буковска обича да се съблича

След като пожъна доста скандална слава с участието си преди години в сериала „Дунав мост“, актрисата Йоана Буковска извървя дълъг път.

След години, прекарани в театъра, тя отново се завърна на малкия екран с ролята си в хитовия сериал „Под прикритие“. Но и днес, както преди, хубавата Йоана явно не се свени да се съблича пред камера. Още с дебюта си на екран, актрисата често показваше прелести пред камерата и по всичко личи, че и след толкова много години голотата все още не я притеснява.

Клюката донася, че натрупалата днес професионален опит Йоана няма нищо против да се снима без дрехи, срещу прилично заплащане, разбира се. Последната „гола“ сцена на вече зрялата актриса беше в новия хитов сериал на БНТ 1 „Под прикритие“, където Буковска демонстрира прелести, правейки секс на бюро.  За да се съблече пред камерата, актрисата поискала 400 лева на ден, твърдят запознати. А заснемането на сцените с нея, отнело цели три дена, за които звездата прибрала „скромната“ сума от 1200 лева.Популярната актриса стана известна през 90-те години на миналия век именно със скандалната си роля в сериала „Дунав мост“. Доста по-млада тогава и със сигурност далеч по-неопитна, тя буквално взриви обществото не само с откровените сцени на екран, но и заради интимната си връзка с женения все още Чочо Попйорданов.

Източник kliuki.bg

One thought on “Йоана Буковска се съблича за 400 лева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.