Кажете стоп на симулирания оргазъм!

Емоционалната и сексуална интимност с партньора са двете условия, за да започнете да изпитвате истинско удоволствие от секса с него.

Вероятно всяка жена е симулирала оргазъм в живота си. Добре е да умеете да се преструвате понякога, но ако сте се пристрастили към актьорската игра под чаршафите, по-добре се вслушайте в съветите на сексолозите как да се справите с тази „зависимост“.


Емоционалната и сексуална интимност с партньора са двете условия, за да започнете да изпитвате истинско удоволствие от секса с него.

Специалистите съветват, ако започнете прекалено често да „лъжете“ в леглото, по-добре признайте за това на половинката си. Не е задължително или абсолютно необходимо, но така увеличавате шанса да получавате оргазъм по-често, а неведнъж годишно по време на лятната почивка.
Обяснете му, че сте симулирали, но внимавайте да не го обидите или разочаровате. Обикновено жените симулират, когато искат да направят добро впечатление в леглото. Променете политиката си, дори да не стане от първия път – практика, практика и повече практика са разковничето за невероятния секс.

За да получите оргазъм, помогнете си сама. По време на секса и любовната игра не мислете само за удоволствието на партньора, но и за своето собствено, пише БГНЕС.

Източник hotnews.bg

One thought on “Кажете стоп на симулирания оргазъм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.