Какви са жените според Кама Сутра

Какви са жените според Кама Сутра

За да достигнеш до максимално удоволствие първо трябва да опознаеш самия себе си. Това е един от основните постулати на Кама Сутра. Книга, която не е просто ръководство с акробатични пози.

Кама Сутра е древна книга за изкуството на любовта, като в него и на ред не се споменават захаросани романтични комедии и сини хапченца като прелюдия към самото действие.


Кама Сутра учи на това да се вслушваш в себе си и в желанията на партньора си, да обръщаш внимание на всеки сантиметър от тялото на човека с теб и да не бързаш да задоволиш собствените си желания.

Впрочем, според книгата, задоволяването на желанията на жената е по-важно от това на мъжа, така че, ако искате шеметни преживявания в леглото, се пазете от егоистични мъже.

Но да не се отплесваме.

Подготвяйки материал за мъжете, посветен на това как да завъртят главата на една жена с познанията си за духовната страна на Кама Сутра, попаднахме на описание на типовете жени, както ги вижда въпросното учение, пише tialoto.bg.

Предпочетохме да ви разкажем първо за тях, ей така, от женска солидарност. Вярваме, че човек трябва да опознае първо много добре себе си, а после да се втурне в опознаване (и обладаване) на други хора.

И така, типовете жени според Кама Сутра:

Пармини

Скромни и хладни като луна, срамежливи в леглото и кротки с мъжа. С крехко телосложение са, с малки гърди и бедра. Мъжете обаче ги желаят страстно и получават в леглото пълно удовлетворение

Cигрини


Горещи и страстни, безсрамни в любовта, жадуват наслаждение, бързат към леглото и не се скъпят на ласки. Tялото им е топло и плътно, гърдите – високи, бедрата – пищни, а краката силни. Mъжете ги имат за любовници, желаят ги винаги и безкрайно ревнуват и страдат, а в леглото изпадат в ярост, която свършва с пълно изнемогване.

Санхини

Те са умерено страстни, разсъдливи, владеят желанията си, не са срамежливи, но са скромни, практични и мислят за децата. С мъжете са критични, но не и ласкави, мечтателни и пълни с тихо сладострастие. Mъжете ги вземат за съпруги, но в леглото предпочитат да бъдат с други.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.