Какво да очакваме в „Стъклен дом: Наказанието“

Какво да очакваме в „Стъклен дом: Наказанието“

Началото на четвъртия сезон на тв сагата „Стъклен дом“ наближава


След оспорваните избори вчера най-после стана ясно кога можем да видим първия епизод от дългоочаквания четвърти сезон на сериала „Стъклен дом“.
Драматичният финал, който ни предложиха сценаристите в началото на лятото, остави без отговор десетки въпроси. А рекламното промо на новия сезон предизвика любопитството и на не толкова големите почитатели на сериала.
Но на дългото очакване най-после ще бъде сложена точка и на 31 октомври ще видим първия епизод от новия четвърти епизод от сапунката. Под наслов „Наказанието“ в четвърти сезон ни очакват няколко драматични развръзки.
Камен Касабов ще бъде изваден от студените води на язовира, но животът му продължава да бъде в опасност, а лекарските прогнози далеч не са обнадеждаващи. Тежка битка за оцеляване ще води и Чарли, който пък беше жестоко прободен от Албена.
Не по-малко трудни ще бъдат моментите и за останалите герои от сериала. След тежка съдебна битка един от другите персонажи ще бъде обявен за виновен и ще влезе в затвора. Друг герой ще получи смъртна присъда издадена извън съдебната зала и не е известно дали ще успее да я избегне. Кой още е заплашван от покушение и кой ще успее да се спаси от смъртните опасностите, които го дебнат, ще разберем едва на 31 октомври, когато тръгва новия сезон на сериала.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.