Какво да подарите на жена си за Коледа

Какво да подарите на жена си за Коледа

Приятел в нужда се познава. Затова запретваме ръкави, разчупваме пръсти и се заемаме със задачата да спестим разочарованието на половинките ви. Ето ви списък с неща, които повечето жени биха харесали за подарък.

Нещо за къщата
Да подариш ютия или миксер се смята за нелеп коледен подарък, но я питайте някоя жена, която си няма точно ютия или миксер, дали няма да се зарадва на нещо такова?
Шегата настрана, магазините за дома могат да ви предложат какви ли не домакински приумици, като нашият фаворит са комплект нови, стилни чинии, красиви купи за плодове, пръстени за салфетки.

Такъв подарък е подходящ за съпруга или приятелка, с която живеете заедно. За все още „пресните“ двойки са по-подходящи следващите предложения.

Козметика

Една от най-милите сценки, на която сме присъствали напоследък, беше мъж, който смело влезе в реномиран магазин за козметика и помоли продавачката да направи хубав подаръчен комплект за приятелката му.

Ето такава инициативност аплодираме силно. Ако се чудите за цветовете на грима, марката на парфюма или серията крем, погледнете на тоалетната масичка и вижте. Съвсем просто е.
За ваше улеснение почти всички козметични компании ще пуснат подаръчни комплекти, ориентирайте се спрямо възрастта, за която комплектът е подходящ, и взимайте смело.
Не познаваме жена, която да не харесва козметика.

А да, боята за коса оставете тя да си вземе сама. Някакси не подхожда да я оставите под елхата.

Високотехнологичен подарък

Кой каза, че една жена няма да се зарадва на таблет или на електронен четец на книги?
Производителите им ненапразно пускат специални „дамски модели“ в подходящи цветове и обезателно с цветя и нежни линии.


Билети за концерт


Няма нужда да обясняваме защо това е чудесен, прекрасен и супер готин подарък. Представлява и нещо като обещание, че поне до датата на концерта възнамерявате да сте заедно.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.