Кои неща мъжете не разбират в жените?

Кои неща мъжете не разбират в жените?
Отношенията между мъжете и жените понякога са много сложни

В една връзка дамите винаги очакват да бъдат на 100% разбрани от половинките си. Но те често забравят, че жените са от Венера, а мъжете са от Марс.

Винаги ще има различия в разбиранията, любовта и емоциите на двата пола. Както винаги ще има и неща, които ще си останат пълна загадка за мъжете по отношение на жените. Вижте какво не разбират вашите половинки и защо.

Сложни въпроси

В повечето случаи дамите избират неподходящо време, в което да проведат важен разговор с половинката си. В тези моменти мъжете не само, че не ни слушат на 100%, но и не разбират сложните и дълбоко философски въпроси, които им задаваме. Затова, дами, бъдете кратки и ясни, когато питате.

Несигурни решения

Те са всекидневие за жените и нещо, което мъжете определено не проумяват. Жената е в състояние да промени своето решение за ежедневната си визия поне 10 пъти в рамките на половин час всяка сутрин.
Мъжете са практици, те не се замислят толкова над детайлите, ето защо имат по-малко несигурни решения от дамите. Затова и не ги разбират.

Емоционалните промени

Въпреки че мъжете страдат от същия проблем от време на време, жените са по-склонни да бъдат жертва на промени в настроението, които мъжете приемат за необясними. Половинките често не разбират, че жените понякога не са в добро настроение и плачат и това невинаги се дължи на месечния ни цикъл. Емоциите на жените са сложни за разбиране.

Предменструалният синдром ПМС

Ако попитате няколко мъже за настроението на техните половинки и ПМС те биха ви отговорили, че половинките им през целия месец са подвластни на неразположенията, свързани с ПМС.

Постоянна несигурност

Едно от нещата, които мъжете не проумяват е защо жените имат постоянен страх и несигурност в партньорите си по отношение на тяхната вярност. Според мъжете дори те да бъдат на 100% верни и отдадени на половинките си, дамите им винаги ще се съмняват в тяхната лоялност.

Лошите дни за прическата ви

Сутрин мъжете полагат минимални усилия за оформянето на косата си. Въпреки това техните половинки имат напълно различен режим.

Докато за вас денят може да е лош за прическата ви, малко вероятно е партньорът да забележи вашите страхове относно прическата. Косата си е просто коса за повечето мъже.

Когато жената каже „Добре съм, нищо ми няма“, а всъщност не е така

Когато се чувстват засегнати от думите или постъпките на партньора си, повечето жени премълчават своите емоции и несъгласие. Действие, породено от липса на смелост или смятат, че това е начин да привлекат вниманието на любимия.
Мъжете обикновено питат половинката си как е, дали има нещо, което се е случило. Отговорът, който получават е „Нищо, добре съм“. Така не само, че проблемът не се разрешава, но и се задълбочава. Нещото, което мъжете не разбират е защо половинките им не говорят открито за емоциите си.

Обиколките по магазините

Нещо, което мъжете не разбират и никога няма да разберат по отношение поведението на своите половинки са шопинг туровете по магазините. Те могат да наблюдават с часове неуморните си половинки как пазаруват и мерят купища с дрехи, но никога не могат да получат ясен отговор защо го правят.

Според мъжете, жените винаги разполагат с достатъчно дрехи в гардероба си и повечето покупки, които правят са ненужни.

Способността на жената да върши няколко неща едновременно

Научно доказано е че жените могат да се справят с няколко задачи едновременно в пъти по-добре от мъжете. Докато възможностите на мъжете се ограничават в изпълнението на една или две задачи едновременно, жените водят в тази надпревара.

az-jenata.bg

One thought on “Кои неща мъжете не разбират в жените?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.