Какво обожават жените в секса

Какво обожават жените в секса

Жените са по-различни от мъжете, поне що се отнася до секса. За дамите често е по-важен пътят към секса, отколкото самия акт.Със сигурност оргазмът е основна цел и на двата пола, и все пак има неща, които за жените са по-важни и по-любими. Надникнете кои са те:

1. Близостта

Жените обичат да бъдат милвани, гушкани, обгрижвани. За тях много често е напълно достатъчно само да бъдат притиснати до половинката си и това ще ги топли дълго-дълго.

2. Съблазняването

Ако някоя жена ви каже, че не обича да съблазнява или изкушава, 100% лъже! В женската природа е дамата да бъде изкусителка, да е мечта и фантазия за партньора си и той да я изпива с поглед. Обожанието, с което я гледа мъжът, побърква жената и я зарежда с невероятен еротизъм.

3. Целувките

Според проучвания, и за мъжете, и за жените, целувките са най-хубавото нещо в една връзка. Е, при жените това е с една идея повече. Нежни целувки до безкрай са сред най-любимата част за дамите.

4. Любовната игра

Не е тайна, че голяма роля за женския оргазъм играе точно любовната прелюдия. За да бъде задоволена истински и напълно жената, милувките преди самия полов акт не бива да се пропускат, освен в извънредни ситуации (пак зависи от нейното желание. :))

5. Обожават да ги снимат

Няма по-възбуждащо за жената от това да бъде снимана и желана. Малко са жените, които си го признават, дали от срам или притеснение, но наистина това е от скритите им фантазии.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.