Какво очакват мъжете от жените?

Какво искат жените от мъжете?

Може би обратният въпрос: „Какво искат жените от мъжете?“ е много по-популярен, но все пак нека видим какви са нещата, които представителите на силния пол, се надяват да открият у жената на сърцето си. Сред тях са честност, увереност и надеждност. Изглежда мъжете вече нямат нужда от красиви, но слабохарактерни кукли. Те искат достойна партньорка, с която да могат да говорят, да споделят и да планират бъдещето и живота си! Ето и списък със 7 топ качества, които привличат мъжете към определена жена. Ще се изненадате, че няма откриете в него привлекателната външност!

1. Чувство за отговорност

Подобно на жените и мъжете предпочитат стабилните момичета, особено, когато става въпрос за сериозна връзка. Отговорната жена, връща спомена им за грижовните им майки, а обикновено това е печеливша формула. Така че дами, ако искате сериозна връзка с някой мъж – дръжте се по-отговорно!

2. Споделени интереси

Никой не иска връзка с човек, с който няма поне някакви общи интереси и виждания. В споделените мигове се крие добрата основа на всички сериозни отношения! Ако дамата е щура купонджийка, а мъжът предпочита да се заседява по-честичко у дома пред телевизора, рано или късно връзката по между им ще бъде изложена на рискове от натрупано недоволство!

3. Спонтанност

Вярвате или не, момчета обичат да бъдат изненадвани от своите любими момичета. Спонатнните жестове и романтичните изненади са способни да възвърнат силните емоции и нежността между двама влюбени, в точно такива, каквито са били в първите дни на тяхната връзка. Така че, мили дами, не се оставяйте на рутината, а от време на време се дръжте спонтанно и изненадвайте партньора си!

4. Способност да впечатлява

Това качество, всъщност върви ръка за ръка със спонтанността. Мъжете обичат жени, които умеят да ги впечатляват. Може да не е само с различни изненади, а с остроумие, с чар, с различни познания и умения (още по-добре, ако са в кревата). Идеята е дами, да бъдем по-дръзки и смели, а не да очакваме че ще получим всичко на готово.

5. Увереност

Всички знаем, че увереността е едно от най-привлекателните качества и за двата пола. Никой не харесва свити, чувствителни, потиснати и вечно оплакващи се хора с ниско самочувствие. Разбира се, всеки си има своите моменти на несигурност, но това не трябва да повлиява на общата му увереност. Освен това мъжете очакват от време на време дамата да направи първата крачка, така че по-смело!

6. Чувство за хумор

Дами, ако не сте шегаджийки по природа, научете се да се забавлявате, да се държите по-весело и непринудено! Известен факт е, че мъжете търсят жени, които не драматизират всяка ситуация в живота, а умеят понякога да се надсмиват над нещата. В края на краищата, кой мъж би искал половинка, която винаги е сериозна, сякаш е учителка?!

7. Надеждност

И накрая, това, което мъжът иска в една жена е да може да й вярва. Не забравяйте, че никой не иска връзка, основана на лъжи. Всеки търси партньор, на който може да се има доверие и вътрешно да знае, че той няма да го предаде, дори да е наясно с най-съкровените му тайни.

Източник tialoto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.