Какво се знае за водещата на „Гласът на България” Вики?

Мълчанието на красавицата неминуемо поражда редица слухове около любовния й живот

Какво се знае за водещата на „Гласът на България” Вики?
Вики демонстрира блонди визия като водеща на „Гласът на България“
Вики влезе във фокуса на прожекторите като водеща на най-новото музикулно риалити „Гласът на България”. Какво знаем за Вики към момента?

Преди време тя имаше краткотрайна афера с един от колегите си в бандата. После се впусна във връзка с младеж на име Тодор и дори живяха под един покрив. Мълвата гласи, че след него Вики се отдава на заможен притежател на голф игрище. Сменя го с депутат, който е съсобственик на известно столично заведение. Злите езици дори говорят, че именно влиятелните мъже, с които певицата излиза, финансират амбициозните й музикални проекти и заснемането на мащабни видеоклипове.

Освен това Вики е свикнала да живее охолно и сама признава, че си пада по пазаруването и екзотичните пътешествия, за които определено е нужно наличие на солидни материални средства. Момичето с кафяви очи обаче е изключително лаконично по отношение на връзките си и обяснява философията си спрямо любовта с няколко кратки изречения.
„Винаги в живота на една жена има някой. Ако нямаш човек до теб, с когото да споделяш това, което постигаш и на което се радваш, е много тъжно. Да, аз имам някого до себе си и той наистина е много специален за мен“ – споделя 32-годишната Виктория Терзийска.
Вики безспорно е една от най-сексапилните поп изпълнителки у нас, която може да се похвали с перфектна фигура и неустоимо излъчване. Въпреки това заявява, че е заклет враг на диетите. Смята, че всяко лишение от любима храна е излишно психическо натоварване. Затова, позволила си да хапне повече от нормалното, просто прекарва допълнително време във фитнес залата. Никога не практикува еднотипни упражнения. Обича разнообразието по време на тренировки.

Чаровната брюнетка е завършила журналистика в Софийския университет, а в момента изпълнява мечтата на родителите си – учи второто си висше в специалност „Право“ отново в Алма Матер.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.