Как да очароваме една жена „безплатно“

Жените обичат подаръци и изненади
Как да очароваме една жена „безплатно“

Жените обичат подаръци и изненади, но за съжаление не всеки мъж може да си позволи ежедневно да сюрпризира половинката си по този начин. Това не означава, че пак не може да опита да я зарадва и то безплатно!

Вниманието не винаги се изразява в нещо материално. Ето ви и няколко идеи как да я направите щастлива без особено усилие!

Вземи я със себе си, когато излизаш с приятели

Не го приемай напълно буквално, не е нужно всеки път да я извеждаш на вашите събирания по мъжки. Жените са любопитни и с ентусиазъм биха подходили към една покана от половинката си да се внедрят макар и за няколко часа в мъжката му дружинка.

Ако многократно си й обещавал да я вземеш, пробвай веднъж да си спазиш обещанието. Не би трябвало да е чак такъв проблем, освен ако не си си наумил да задиряш други девойки. Преди това я предупреди, че може да чуе неща, които не съвпадат напълно с романтичните й представи и ако все пак още настоява, действай. Така тя ще е спокойна, като поопознае средата ти и ще го сметне за висша форма на доверие, че я водиш на срещи, на които другите жени ги няма.

Не пий, не пуши

Преди време комедийният актьор Крис Рок бе казал, че мъжете никога не се прибират директно у дома след работа. Те винаги отиват да пийнат по едно, да се видят с някого… Но ако наистина искаш да я впечатлиш, се откажи от този навик. Е, не напълно! Все пак трябва да запазиш и своето мъжко пространство, нали?!

Просто гледай 3-4 пъти седмично след работа да се отправяш към дома ви и да й казваш, че нямаш търпение да я видиш.

Излизайте по-често

Един от проблемите на по-дългите връзки е, че вече толкова сте свикнали един с друг, че рутината превзема живота ти. Не ти се излиза, правите вкъщи само належащите и битови неща, защото ти или тя сте вечно скапани от работа и нямате желание за нищо след напрегнатия ден. Тази ситуация е най-бързият убиец на връзката. Затова не е късно да създадеш един навик, в който поне 2 пъти седмично излизате – дали с приятели, или само двамата, разходка, кино, пикник – изборът е голям, а важното е да сте двамата и да не сте у дома.

Слушай я

На всички жени е ясно, че мъжете автоматично изключват, когато започнат да им говорят за някакви неприятни за тях неща – кавга, мъмрене, за тежкия й ден, за драмата на най-добрата й приятелка. Тогава повтарящото се „да, да“ няма да я заблуди, че я слушаш. От всичките й „бръщолевения“ (както ти наричаш нейните словоизлияния) можеш да научиш много. Ще я опознаеш по-добре, ще разбереш какво я вълнува, от какво става по-емоционална, от какво се дразни. И така ще си спестиш доста неприятности за в бъдеще.

Не я лъжи!

Знам, че звучи трудно, но пък си има своите предимства. Научи се да не я лъжеш (а и по-добре да нямаш причина да го правиш) и ще видиш как тя ще ти отвърне със същото. Нещата са много по-лесни без лъжи, накрая ще останеш очарован от резултата.

Разбирай се с приятелките й

Може и да не ги харесваш всичките, но е по-добре да се намирате на обща приказка. Ако някоя е доста непоносима, спазвай етикета на формалната любезност и не общувай с нея, ако не е наложително. Не ти пречи да си намериш приятели и съюзници и в нейните редици. Така ще научиш повече за нея и ще разчиташ на помощ, ако нещо се обърка и не си виновен ти. Плюс това техните гаджета може да са свестни и да уголемиш кръга на приятелите си. Забавленията по двойки, които се разбират и харесват, са важни за сериозните връзки.

Сготви й нещо по-различно от макарони със сирене

Готвенето е женска работа, ок, разбрахме го. Но… идеята е изненадата. Прави го 2-3 в месеца, това няма да те превърне в неин заместник в кухнята. Но тя ще сияе от щастие, защото знае, че си си направил труда специално заради нея. Не си ли струва?

Отговаряй на съобщенията й

Няма нищо по-дразнещо за една жена, освен това да ти напише нещо мило на смс, а ти да го прочетеш и игнорираш. Тя ще се взира часове наред в телефона и ще чака отговор, който ти не й даваш. А, когато се нацупи вечерта и те попита защо – стандартният отговор: „Мило, аз си те обичам, за какво да ти го пиша?!“, няма да промени нищо. Тя ще си чака отговора в писмен вид и то не 2 дни след нейния смс. Да живее романтиката!

Подарявай й каквото иска

Отново се връщаме към момента със слушането. Ако внимаваш какво ти говори, ще знаеш какво иска. И когато дойде моментът (някакъв празник), няма да се налага да звъниш на майка й или да питаш най-добрия ти приятел какво е подарил миналата година на гаджето си, а ще си имаш прекрасен подарък, който ще я зарадва.

Разбирай се с родителите й

Лошото момче, което мрази всички, се ползва с успех сред тийнейджърите. Все пак ти искаш нея и (ще) живееш с нея, така че трябва да опиташ да понасяш родителите й. Проведи един разговор с нея, обясни й, ако има проблем и я увери, че ти не искаш да правиш проблеми, но и не искаш да я лъжеш. Така тя ще е наясно, че трябва да минимализира срещите между теб и тях и ще оцени намерението ти да няма сцени и скандали, за което ще положиш усилие.

Не пропускай празниците

Ако имате годишнина (на връзката или брака си) или друг празник, който създава романтично настроение и тя ще чака с трепет (като 14 февруари), не си и помисляй да го пренебрегваш. Жените са сантиментални и държат на традициите. За тях е неуважение, ако си затвориш очите и игнорираш събитието.

Наближава най-женският празник 8-ми март! Така че отсега си го отбележи в календара, aко искаш да я изненадаш с нещо наистина оригинално.

Източник dnes.bg

One thought on “Как да очароваме една жена „безплатно“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.