Как да разберете дали ви е изневерил?

Изневярата излиза наяве само при една проверка на телефона

Изневяра технологии нови праилаВ миналото червило по яката, ароматът на чужд парфюм или мистериозни покани за вечери за двама бяха достатъчни улики за подозрителните съпруги, за да разконспирират съпруга си в изневяра, пише „Дейли мейл“.

Но в ерата на модерните технологии надничането в телефона на партньора е най-разпространеният начин, за да разберете какви ги върши.

Според ново британско проучване „проверяването на телефона“ е най-честата причина за разкрита изневяра.

Автоматичното показване на съобщение на екрана на iPhone веднага щом бъде получено е един от най-честите начини да хванете половинката в измама.

Почти 24 000 британци, които или са били хванати в изневяра, или са хванали собствения си партньор в мамене, били разпитани за обстоятелствата, при които е станало разкритието.

Почти половината от анкетираните – 41 процента, споделят, че проверка в телефона на партньора е най-честата причина за разкриване на афера.

Вторият най-чест начин за разкриване на изневяра е ровене в социалните мрежи като Facebook, или пък тършуване из папките на личния компютър на партньора.

11 процента от запитаните са били хванати на самото местопрестъпление, а пет процента са научили от приятел.

Само два процента от анкетираните признават, че са имали гузна съвест и затова са направили пълно самопризнание.

А десет процента от анкетираните споделят, че остават със счупен телефон като последствие от скандала при разкриване на изневярата.

„Очевидно тези, които не са верни на половинките си, трябва да пазят по-добре телефоните си, защото това е най-лесният начин да ги разкрият в изневяра“, обобщава Джон Ламъртън, директор на сайта за мобилни услуги, инициирал проучването.

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.