Как да я забием от раз

Начини да свалиш сладурана

Начините да свалиш сладураната на бара в петък вечер са безкрайно много и всеки уважаващ себе си мъж непрекъснато ги обогатява със свои предложения. 

Колегите от американския MAXIM обаче удрят в десетката с мащабното си статистическо изследване за свалките!

Ежегодното проучване на изданието традиционно се занимава с
демистифицирането на женския пол и привеждането на цифри, диаграми и вероятности
за неговото съществуване като опозиция на мъжа. След това пък, в продължение на цяла година, жените по света успешно успяват отново да се забулят в мистерия и да създадат предпоставки за ново вадене на прашната статистика.
Въпреки че… при MAXIM статистиката никога не може да е прашна.
На въпроса кое е най-подходящото място за първа среща с мъж например
цели 53% отбелязват събиране с общи приятели и познати.
16,1% са за училищната обстановка (което първоначално навежда на някои съмнения, но после става ясно, че под „училище“ се разбират всички образователни институции като колежи, академии, университети и др). 9,6% са за забивките на работното място, а 9,2% – за свалка в бара. 5,7 на сто пък са жените, предпочитащи запознанството да е станало по интернет. Под един процент остават нестандартните локации за зачеване на любовна афера – в църквата или във форума на играта World of Warcraft. Други 5% пък са на мнение, че всяко място е подходящо, стига мъжът да поеме инициативата и да покаже интерес.
Най-добрият начин за пича да разчупи ледовете – един от ключовите въпроси в изследването.
Изтърканият модел с казването на комплимент например върши работа при една от десет жени, една от сто мацки би реагирала положително, ако мъжът започне да пее „You’ve Lost That Lovin’ Feeling“, други 2,8% са за да се каже нещо от Джоуевия тип – „Как сии?“. Големите лагери при този казус са просто да се представиш (45,9%) и, само за добрите играчи в свалките, да кажеш шега (40,6%). При шегата обаче най-важното е да е смешна. Все пак
никой няма да отвърне позитивно на тъпа смешка от книжка с вицове например.


При добро изпълнение,  над една трета от дамите , 37,2%, си умират да бъдат въведени в този филм.
Два от основните въпроси в проучването, направено сред 8000 жени в САЩ, са какво би ги отказало с отношения с даден мъж и какво би ги привлякло в него.
При недостатъците влизат лоша хигиена (36%), аурата на търсещия-внимание (19,1%), неумелите клиширани опити за свалка* (21%), непрекъснатите забележки извън темата (9,3%), прекалената свенливост (4,3%) и непрестанното говорене за бившата (5,5%). Арогантността и някои други дребни порочета пък са посочени от останалите под 5% жени.
*Като например примерът, приведен от 27-годишната Моника, по време на проучването: „На първата ни среща момчето каза: „Не мога да спра да ти зяпам гърдите. Изглеждат просто перфектни! Можеш ли да ми докажеш, че съм прав?“ Ъъ, не, благодаря и моля за сметката!“
За доброто впечатление пък мъжът има нужда от джентълменско отношение (като отваряне на врати – 27,8% от жените се впечатляват най-вече от това), много зрителен контакт (ако не те сметнат за психар, 18,9 на сто от мацките си падат по това), задаването на въпроси за жената (11,9% са достатъчно егоцентрични, за да се изкефят на нездрав интерес към личността им), директен физически контакт (само 4,2%, така че по-добре не рискувайте направо с това) иии победителят – закачливо заиграване и дразнене. При добро изпълнение,
над една трета от дамите , 37,2%, си умират да бъдат въведени в този филм.
Една вметка към горния въпрос  – точно 33% от анкетираните са подчертали, че мъжът никога не трябва да пита защо жената е сама. (Внимание! Това съвсем не означава, че другите 67% искат да бъдат попитани това!)
Твърде интересен е въпросът кое е най-добрата индикация за пича, че мацката го харесва. Да го докосва уж небрежно по ръката или крака по време на разговора – 22,4%; да не се дърпа, когато той я докосва – 21,3%, да си играе с кичур от косата – само 4,8% (въпреки разпространения мит), да се смее на всичко, което той каже – 11,5%; да му се подиграва добронамерено – цели 38,8%;
директно да го хване за пишката – безценно.
Или, ако трябва да се върнем към статистиката и да спазваме приличие – 1,2%.

На вечния въпрос трябва ли мъжът да плати цялата сметка на първа среща пък жените се разделят на три лагера. Да, много ясно, казват 49,4%. Отрицателно отвръщат 24,4%, а че трябва да плати всичко само ако планира да покани дамата и на втора среща, са на мнение 26,2%.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.