Калин Вельов не се жени, защото се държи за полата на сестра си

Калин Вельов
Макар че напоследък движи с ново гадже, музикантът Калин Вельов едва ли ще задълбочи връзката си. Прочутият чаровник упорито отказва да назове името й и да даде информация с какво се занимава. Негови колеги обаче са на мнение, че младата дама е просто поредната от дългия му списък със завоевания.
Калин се влюбвал лесно, но не след дълго тръгвал да търси нова „жертва”.Истината е, разкриват приятелите му, че Калин цял живот е глезен от сестра си – известната дизайнерка Милена Вельова, която се грижи не само за гардероба му, но и за това той да си живее като „царче”. При това положение за какво му е съпруга, която да го врънка за щяло и нещяло и да го принуждава да изпълнява всевъзможни капризи. Калин поне засега предпочитал да си остане волна птичка божия.
„Сестра ми Милена е истински експерт по елегантност. Дори ми направи страхотен официален черен костюм, въпреки че рядко ще ме видите толкова официален” – признава обаятелният мачо.

„Не може все за полите на сестра си да се държи. Човек и добре да живее, все някога се жени” – философски припомнят житейската мъдрост приятелите му, които все пак му пожелават да попадне на истински човек до себе си.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *