Калин Врачански вече сам избира ангажиментите си

Калин Врачански вече е свободен агент

Калин Врачански вече сам избира ангажиментите си

От Театър „София“ решили да прекратят трудовия договор на актьора.
Врачански завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков (2002). От 2008 г. започва кариерата му в трупата на Театър „София“ с ролята на Марио в “Уморените коне ги убиват, нали?” по Хорас Маккой.

Неговата постоянна заетост в странични проекти е причината да премине на свободна практика.

Уволнението не изплашило особено Врачански, който е една от звездите на сериала „Стъклен дом“.

От Театър „София“ осъзнали, че не могат да разчитат на него, тъй като скоро започват снимките на поредния сезон на сапунката. Отсъствието на Врачански затруднявало твърде много програматорите в театъра при изготвянето на месечния арт афиш, пишат от „Всеки ден“. Досега роденият през 1981 актьор е участвал в няколко постановки в столичния театър – „Ревизор“, „Суматоха“, „Тримата мускетари“, „Коварство и любов“, „Грозният“, „Четири стаи“.

Това, че вече не е щат дори се нрави на Врачански, който предпочитал сам да избира ангажиментите си, както от години прави колегата му Асен Блатечки.

В театралния бранш се знае, че свободните артисти имат възможност за по-добро заплащане, отколкото онези, които са на щат в театрите.

Изглежда уволнението на Врачански не му е докарало главоболия, а напротив. Скоро започват снимките на „Стъклен дом“, а актьора си направи страхотна творческа екскурзия до Лос Анджелис, където присъства на филмовите награди „Независим дух“. Там той видял отблизо един куп популярни актьори и се почувствал страхотно сред американския кино-елит.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.