Калин Врачански виновен за вземането на книжката на Елена Петрова

Актрисата Елена Петрова

Актрисата Елена Петрова, на която катаджиите отнеха шофьорската книжка за 1 година и й наложиха глоба от 300 лева, всъщност не е била наказана заради няколкото обърнати чаши с алкохол зад волана, а заради обида по адрес на колегата й Калин Врачански.

Този прелюбопитен факт съобщи „България днес“, позовавайки се на хора от полицията. Официалната версия бе, че звездата от „Стъклен дом“ е хваната да кара с 1,2 промила алкохол в кръвта.

Тя, разбира се, веднага обжалва в съда наказателното постановление на КАТ, но Софийският районен съд потвърдил санкцията й.

Тогава стана ясно, че Петрова много пъти е санкционирана за различни нарушения на правилата за движение по пътищата. Затова правилно книжката й бе отнета за максималния срок.

Сега обаче разбираме, че историята е доста по-различна от официалната версия, пишат от novini.bg

Когато миналата пролет актрисата била спряна за проверка от служители на Пето РПУ в столицата, един от униформените се зарадвал, че вижда на живо известната дама и споделил, че се познава лично с Калин Врачански. „Ние сме от един град – Роман.

„Калин е много готин, нали?“, започнал ведро разговора полицаят. В този момент обаче почерпената Елена високомерно отвърнала, че изобщо не се интересува откъде е Врачански. „Никак не ме вълнува Калин.“

„Какъв е тоя, че не се сещам?“, изцепила се агресивно актрисата. Думите й шокирали ченгетата и те се усъмнили, че най-вероятно жената е пила. Негативното изказване за Врачански пък допълнително мотивирало служителите на реда, които решили да я проверят за алкохол. Петрова започнала да рони крокодилски сълзи и да се моли да не духа на дрегера, но служителите на МВР били непреклонни. 1,2 промила алкохол в кръвта отчете машинката, заявиха тогава от КАТ.

Според „България днес“ самият Врачански до ден днешен не подозира, че именно той стои в основата на разигралия се миналата година сеир. Пред него актрисата се държала добре и правела мили очички. Петрова дори не спирала да разправя колко го уважава и цени освен като професионалист и като личност.

„Или е лицемерна, или, като вкара няколко чаши, става друг човек“, анализират ситуацията хора от арт гилдията.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.