Калин Врачански се бракува

Любимецът на безброй много дами в България ще сключва брак в началото на лятото.

Калин Врачански се бракува
С тази новина гръмна последният брой на седмичния вестник „Галерия”. Това е версията, която според вестника обяснява защо хитовият актьор се е уединил съвсем съзнателно.
Знае се, че подготвя предстоящото паметно събитие за всеки млад човек. Но в унисон с характера и маниера си, той се опитва, доколкото е възможно, да запази тази тайна от интимен характер и конкретната дата на събитието, колкото се може по-дълго време.

Други издания, които нямат никаква достоверна информация, публикуват друга версия, която всъщност не най-близко до ума. Според тях на актьора му е писнало непрекъснато да е център на внимание.
Когато е на сцената или на снимачната площадка, той с удоволствие приема любовта на публиката. Но извън тях предпочита да е в сянка. Ако не се погрижи да запази личното си пространство, е осъден на всяка крачка да търпи притискащите го отвсякъде напористи фенки.
Пиарите му напоследък са се видели в чудо, понеже звездата от „Стъклен дом”  категорично отказва да дава интервюта и бяга от журналистите като от прокажени. Най-злостните тълкувания на мистичното му поведение са, че напоследък Калин Врачански не се хаби за нещо, което не му носи пари пишат от kliuki.bg.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.