Кали: Има бездарни колежки, които ме дразнят!

Кали: Има бездарни колежки, които ме дразнят!
Откакто е в „Пайнер“, фолк певицата Кали смени рязко държанието си. Преди това тя критикуваше и обиждаше наред колежките си, но вече няма и помен от този й период.
„Аз никога не съм ги мразила! Дразнили са ме понякога, когато съм си позволявала да кажа някои неща. Към днешна дата си намирам начин и тези, които са ме дразнили, да ги оправдая. Но не може да не те дразни някаква абсолютна бездарница побутната оттук-нататък, с малко пластика и с малко повече пари, и да ми заема челните места на класациите… Тъпо е, дразня се жестоко и винаги ще се дразня. Продължава да има такива хора – и онова, което съм постигнала към днешна дата, е да ги игнорирам и да не им обръщам внимание“, коментира Кали пред „Нов фолк“.

Тя добавя, че сега никой не й е сложил катинар на устата, а напротив – когато отишла в „Пайнер“, получила една висока оценка за това, че може адекватно да изкаже мнението си, че има позиции по различни въпроси… „Никога не са ми казвали: ще бъдеш такава или такава, или такава. Напротив, кефят ми се, че мога да говоря“, отбелязва доволно изпълнителкат на хита „Като те почна“.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.