Кали: Озвучителят ми не е педераст, шегувах се…

Кали: Озвучителят ми не е педераст, шегувах се...
Кали

В последно време поведението на певицата Кали е доста коментирана тема.След участие на изпълнителката в плевенско заведение фенове били потресени, че певицата наричала по микрофона озвучителя си „педераст“, както и че признала, че краката й миришели.

Пред bliasak.bg Кали разказа, че наистина е казала тези неща, но с цел да направи истински купон. Освен това и да покаже истинската си същност, която е далече от звездеенето и излишните превземки.

„Да, наистина казах тези неща, но аз се държа естествено, защото искам хората да се забавляват. Явно обаче у нас хората не заслужават това, а обратното – да се надуем и да не говорим. Разбира се, че озвучителят ми не е педераст, и разбира се, че това е на шега. Ние с него си имаме приказка и му е ясно, че това е майтап. Същото важи и за краката ми – ако наистина миришеха, дали щях да се събуя?“, коментира изпълнителката на хита „Като те почна“.

По повод упрека, че освен тези неща Кали била и пияна, тя беше повече от категорична.
„Аз в живота си наркотици не съм опитвала и нямам никакво намерение да пробвам. Колкото до алкохола, когато съм на работа, съм си позволявала единствено едно питие, но никога не съм се напивала“, възмущава се певицата.
Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.