Кали с краче на принцеска – носи пантофки №42

Кали имала сериозни проблеми с намирането на обувки

Попфолк изпълнителката Кали, макар от пръв поглед да се вписва в изискванията за принцесата на бала, след последващо вглеждане става ясно, че едва ли тя точно е избраницата на принца – няма как крачето й да се побере в стъклената пантофка, коментират зевзеци физическите особености на брюнетката. Става дума за това, че изпълнителката на „Като те започна” носи обувки с респектиращия №42.
Кали се хвали с №42
Ходилото на певицата било нетипично удължено за представителка на нежния пол, затова и из родните магазини за обувки рядко Кали успявала да си намери номер от чепиците, които й грабвали окото.
Особено откакто изпълнителката прави опити да се впише в традиционната представа за чалга певачка, нещата съвсем загрубели. Официалните обувки на висок ток се произвеждали от повечето фирми с номер-два по-малки, отколкото й трябвали на Кали, за да обуе иначе гразциозните си крачка.
Поради това на певицата най-редовно й се налагало да пазарува обувки от чужбина, а когато попаднела в магазин, в които на витрините блестели официални модели с неиния номер, тя нямала спирка. Такова щастие рядко се случвало.

Според близки до певицата в последно време тя най-често поръчвала обувки от италиански модни сайтове, покрай което начинание често с по няколко чифта чепици – чуждо производство намазвали и мъжете в дома й – Краус и двамата им сина.

Източник kliuki.bg

One thought on “Кали с краче на принцеска – носи пантофки №42

  • 19.04.2011 в 0:03
    Permalink

    Ако и набият табаните съвсем няма да си намери номер…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.