Камата псува скапан микрофон, Дянков се залива от смях, стадионът нищо не чува

Стоичков само гледа кръвнишки развеселения финансов министър, но си го изкарва на микрофона

Камата псува скапан микрофон, Дянков се залива от смях, стадионът нищо не чува
Макар Ицо да е абсолютно перде и да не се трогва лесно, на което го е научил опитът му на футболист, играещ пред стохилядна публика и на човек, носещ от години бремето на световната слава и рецидивите й – човешката злост, пак се случват неразбории, които го разбалансират.
Такъв един, колкото и комичен, толкова и неприятен го е споходил, когато е изпълнявал една от последните си мисии в живота – реновирането на стадион „Пловдив”, който е в окаяно състояние и за който героят от САЩ 94 има амбициозни планове.

На същия този стадион Стоичков остана неразбран, защото микрофонът се оказа фалшив и никой от присъстващите не чу думите му. А Христо Стоичков по протокол трябваше да каже: „Пловдив ми е дал много. От тук тръгнах. Затова се чувствам длъжен да направя нещо за този стадион“. Думите обаче на носителя на Златната топка не се чуха. Симеон Дянков се скъса да се хили и подиграва на Камата, който само го изгледа кръвнишки, без да му отвърне на гаврите. Но вместо Дянков – микрофонът си го отнесе. „А бе аз що не ти е*а мамата мръсна!“ изруга Стоичков и удари с всичка сила техниката в земята.

Източник kliuki.bg тагове:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.