Камелия гола в снега

Камелия гола в снега
Камелия

Навън температурите са минусови и зимата е в разгара си, но поп фолк певицата Камелия топи ледове с последната си снимка, която сама публикува на личната си страница в социалната мрежа. Камелия отново показа страхотното си тяло и доказа, че не се притеснява от голотата, защото както самата тя казва за себе си – „Еротиката е част от мен!“.

На снимката тя е облечена само по ефирно, полупрозрачно бельо, а като допълнение за секси „тоалета“ си е сложила жартиери и пухкава, топла, зимна шапка, т.е. е почти гола. Снимката е правена навън и снеговалежа и студа изобщо не притесняват фолк дивата. Под кадъра тя е написала: „Навън вали…:)“.

Коментарите на почитателите й, разбира се, са повече от позитивини – „нека да е зима, щом жена такава има“ и „разтопи сърцето ми“ са само част от впечатленията на феновете.

В момента изпълнителката е заета само с музикалните си ангажименти, защото вече не изпълнява ролята на водеща.

„Едно съм научила в шоу бизнеса за 14 години – да бъда себе си. Дори да сбъркам, не се притеснявам. Дали ще ми падне полата, дали ще направя лапсус или просто ще се издъня, в крайна сметка, това съм аз. Който ме харесва, ще ме хареса такава, каквато съм. Така се чувствам добре в кожата си и не ми се налага да играя роли”, бе казала певицата в интервю за Blife преди месец.

Източник blife.bg

One thought on “Камелия гола в снега

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.