Камелия и Лео са №1 на Тв 7

Камелия и Лео са №1 на Тв 7

Кулинарното предава не „Какво ви забърка Лео“ и ток шоуто „Споделе­но с Камелия“ се оказаха гвоздеите на Тв 7 в новата програмна схема. Предаванията, продуцирани от „Ноу фрейм медия“, са ис­тински фаворити в канала и са с 3-4 пъти по-висок рейтинг от останалите продукции.

„Какво ви забърка Лео“ достига рекордния дял от 7,6 пункта и се конкурира единствено с предаването на Иван Звездев, което върви по Би Ти Ви. Успехът на готварското шоу на Лео дърпа по инерция и следващото предаване в Тв 7 – „Седмо авеню“, което обаче не може да се похвали със завидния рейтинг на симпатичния италианец, съобщават от в.“Уикенд“.

Другият безспорен коз на Тв 7 е „Споделено с Камелия“, което се пре­върна в най-успешното ток шоу изобщо в България. Предаването се радва на рейтинг от 4,2%, въпреки че се излъчва в 16,30 ч., когато по традиция по конкурентните канали вървят турски сериали. Доста голям успех има и сатиричното шоу „Нашенци“, което по всеобщо мнение е най-смешното предаване от „Ку-ку“ насам. Майтапчийското шоу събира над 100 000 зрители всяка вечер след 19,30 ч., което означава, че зрителите превключват на Тв 7 специално за да го гледат, горди са от медията.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.