Камелия лесбийка! Или как секс тигрицата обърна резбата

Камелия лесбийка! Или как секс тигрицата обърна резбата
Камелия
Реномето на секс фурия на Камелия е отдавна запазена марка. След като пробва всякакви нестандартни любови, русата изкусителка със звънливото и сладко гласче на фолкаджийка, се оказва, че сластно се прицелва в представителките на собствения си пол. Или ще се окаже, че това е нов връх на сексуалните й фантазии, или че генетично Камито се е последователка на Сафо.

Всъщност разкритието на папараците и светските клюкари не е изцяло изненадващо. Отдавна се говори за фантазии към към апетитни Венери. Но това навремето се считаше по-скоро за изключение или за проява на свръх екстравагантност.
Доносници на „Шок” са станали свидетели на сценка, която е впечатлила твърде много почитателките на певицата, присъствали в столичен клуб, където Камелия е пяла миналата седмица.
Забързана, но закъсняла, изпълнителката на „Огън момиче” пристигнала чак в полунощ и грабнала микрофона на мига. Оживени, присъстващите затанцували на фона на хитовете на любимката си. Тя не ги разочаровала, защото както винаги се раздала стопроцентово. Само в един момент ги сюрпризирала с нестандартното си поведение. Като същински сексуален вампир, Камелия си набелязала засукана девойка, от която сякаш струяла сексуална енергия. Впивала хищнически поглед в момата.
Не стига това, но без колебание й поднесла една червена роза от подарените й безброй такива от верните й почитатели.

Красавицата се почувствала неловко от явната лесбосвалка пред всички клиенти на заведението. Певицата обаче съвсем я скандализирала и се легитимирала по необичайния начин, като след края на вечерта си връчила визитката на момичето, като при това му намигнала палаво.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.