Камелия оут от Пайнер след смелото й изказване на Наградите?!

Камелия оут от Пайнер след смелото й изказване на Наградите?!

Камелия ще си носи последствията за казаното и провокацията, която отправи пред пълната зала и зрителите на телевизия „Планета”.

Камелия твърдо реши да не си премълчи и изля цялото напрежение, което е събрала през годините! Тя сътвори чутовен скандал на наградите на телевизия „Планета” и това не остана тайна за никого.

Камелия скандализира наградите на телевизия “Планета”, но това може да й коства кариерата
Камелия излезе по халат и хавлия и обвини продуцента си, че толерира бездарни певици, а тя беше унизена, получавайки статуетка от спонсор. Феновете й я аплодираха за смелото изказване, а Андреа не издържа и се опита да замаже положението.
Всичко това обаче може да повлияе много зле на кариерата на Камелия, опасяват се почитателите й. Те са убедени, че след въпросната изцепка звездата няма да остане дълго в „Пайнер”. „Митко Димитров обича да му се кланят и да му целуват ръка! Не случайно всичките първо благодарят на него и му се подмазват!”, пишат разтревожени след случката в мрежата. От известно време многократно вървяха слухове, че Камелия ще напусне компанията, но нещата все се отлагаха.

Сега след като чашата преля последствията може да са фатални за нея. „Дано вече да е бременна и да се оттегли, не заслужава такова отношение!”, споделят обожателите й. Те са възмутени, че любимката им от години не е поощрявана с приз на събитието, но и знаят, че Камелия не държи на това. „Тя се раздава, винаги е артистична и ще бъде на върха, независимо дали го оценяват във фирмата или не!”, категорични са всички.

One thought on “Камелия оут от Пайнер след смелото й изказване на Наградите?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.