Камелия пак показа зърната си!

Камелия пак показа зърната си!
Камелия

Най-екстравагантната певица в попфолка – Камелия, отново направи възпламеняващо шоу по време на снощното си участие в столичен клуб.

Освен букет от всички топ-хитове през годините, сред които “Огън момиче”, “Луда по тебе”, “Оргазъм”, “Залеза и зората”, русото изкушение предложи на публиката и провокативна еротична хореография пред искрящите погледи на клиентите.

Само преди месец звездата получи специалната награда на „Пайнер” за 15 години творческа дейност, в които успя да изгради репутация на една от най-разкрепостените и изобретателни фолк звезди в България, готови да дадат много от себе си, за да направят хубаво шоу.

Певицата и този път се бе облякла екстравагантно за изпълнението си – с жълти обувки и свежа рокля в летни цветове, която бе разкопчала на гърдите така, че прелестите й буквално преливаха. И докато момичетата се оглеждаха в тоалета на Камелия, мъжката част се радваше на сочните й извивки и… подаващите се зърна.

Певицата и този път се бе облякла екстравагантно за изпълнението си - с жълти обувки и свежа рокля в летни цветове, която бе разкопчала на гърдите така, че прелестите й буквално преливаха
камелия
камелия
камелия
мъжката част се радваше на сочните й извивки и... подаващите се зърна
камелия

Източник hotnews.bg

4 thoughts on “Камелия пак показа зърната си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.