Камелия се продавала на търг!

Камелия се продавала на търг!
„Златната рибка“ на фолка у нас –Камелия, преди години множество пъти била продадена на търг в известно софийско заведение, пише в. „Папарак“. Певицата днес крие този пикантен момент от живота си, но нейни колежки разказват какви ли не истории.

„Странно е как една лека жена умее така галантно да омайва хората и да прави кариера без един час труд. Днес медиите пишат, че Камчи е водеща – все едно цял живот е работила в телевизията… До вчера тя се продаваше на търг, а днес се прави на звезда“, разказва човек от чалга бранша, пожелал анонимност.
Според горещата клюка, изпълнителката на Пайнер“ често се продавала на търг на мутри, като максималната сума, броена за нея била 30 000 марки. Тя дори спала с извествен мутрафон от създадената през 90-те години групировка ВИС.
С течение на времето обаче Камелия се кротнала и започнала да изкарва пари само от пеене. Но не е за пренебрегване и фактът, че преди няколко години русото изкушение захвърли всички дрехи, за да заснеме предизвикателна гола фотосесия и прибра немалък хонорар.

Към днешна дата застаряващата вече пайнерка, освен като певица, се изявява и като водеща. Камито води предаването Споделено с Камелия и нейни фенове коментират, че се справя сравнително добре с новото си начинание.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.