Катрин Хейгъл: Задник съм, но искам да ме харесват!

Катрин Хейгъл: Задник съм, но искам да ме харесват!

Този месец сп. „Elle“ заложи на актрисата Катрин Хейгъл. Блондинката е позната на родната публика най-вече с комедийните си роли в лентите „Позабременяла“, „27 сватби“ с Ед Бърнс и „Грозната истина“ с Джерард Бътлър.

Телевизионните фенове пък няма как да забравят ролята й в хитовия сериал „Анатомията на Грей“. Малко известен факт е, че дамата е и продуцент.

През 2007 г. Хейл основава Abishag Productions с майка си Нанси Хейгъл, която й е мениджър. Заедно с майка си основава и фондацията Jason Debus Heigl, която се бори с насилието върху животни.

В „Elle“ Хейгъл се появява с едно младежко, но изключително женствено излъчване. Фотограф на сесията е Картър Смит, а защо решава да позира, научете от самата нея.

„В действителност никога не съм била от любимците на Америка… Притежавам доста от сарказма на майка ми и имам голяма уста“, разказва актрисата.

Хейгъл признава, че не би спестила истината на никого, но понякога би искала да си замълчи.

„Поглеждам към човека, на когото съм казала нещо откровено и си мисля: О, Боже, трябваше да си затваряш устата“.

На въпрос как се справя в този хаотичен и див свят Хейгъл отвръща: „Освобождавам се от стреса със специални храни. Казвам им моите хапчета за щастие. Да, помагат ми. В действителност, трябваше да си взема едно днес. Аз избрах да живея хаотичен живот и заради това вървя по ръба“.

Катрин е израснала в Кънектикът и едва през 1996 г. с майка си се мести на запад.

„Първите 5 години в Лос Анджелис бяха тежки. Нямаше как да създам нормални приятелства по прослушванията, защото всички бяхме конкуренти и някак си не беше нормално да попиташ някого: Хей, какво ще правиш тази вечер? И бяхме само аз и майка ми Нанси. Гледахме филми и мечтаехме“, разказва за миналото си актрисата.

Когато става въпрос за пресата и желанието й да бъде харесвана от всички, Хейгъл отново откровеничи: „Мисля, че това е типично женска черта. Аз съм от тези задници, които искат да бъдат харесвани и от всички, това е абсурдна цел… невъзможна. Но мисля, че ако продължавам да опитвам и да показвам истинската си същност, хората ще видят в действителност каква съм и ще ме харесат“.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.