Кейти Пери загрижена за алкохолизираната Риана

Кейти ПериКейти Пери е сериозно загрижена за колежката си Риана, по-точно за нейното здраве. Тя се свързала с нея и я посъветвала да го кара по-бавно следващите седмици, след като барбадоската се разболя от тежък грип и се наложи да отмени няколко свои концерта.

„Кейти каза на Риана да не бърза, а да си почине, за да се излекува напълно. След раздялата си с Крис Браун Риана се лекува винаги с алкохол. Тя звънна на Кейти и й каза, че е съсипана от факта как продуцентската компания контролира живота й. Тя просто иска да има мъж до себе си, който да я обича“, съобщил близък до Пери пред сп. „Star“.

Дори съпругът на Пери – Ръсел Бранд, който преди е имал проблеми с алкохола, се тревожел за Риана.

„Той каза на Кейти, че трябва да я спасят от порока. Риана е много трогната от загрижеността им. Тя осъзнава, че трябва да престане да пие, защото не иска да се превърне в следващата Ейми Уайнхаус“, допълнил източникът.

Наскоро стана ясно, че Риана е на ръба на силите си и е много изтощена. Тя дори бе на път да откаже концерт, ако не се бе намесила друга нейна колежка – Бионсе, която да я успокои.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.